Merkpersoonlijkheid

Onze persoonlijkheid vormt de basis van het mtech+ merk. Het is een product van onze missie en een weerspiegeling van onze cultuur, waarden en belofte aan klanten. Wij zorgen ervoor dat deze eigenschappen tot uiting komen in al onze klantgerichte communicatie en inhoud.

Toegankelijk

We zijn nooit ver weg. Dikwijls in de buurt. En altijd bereid om te luisteren. Door onze gidsende en probleemoplossende rol zit het in onze natuur om ‘er te zijn’. Bij ons bestaan er geen drempels, geen deuren op kiertjes. Maar voluit toegankelijk, zonder onderscheid te maken of voorkeuren te hebben.

Betrouwbaar

We zijn het vertrouwen waard en iemand op wie je kunt rekenen. We doen goed werk en komen onze belofte na. Alles wat we doen is oprecht. Geen façades, maar duidelijkheid en eerlijkheid voorop.

Dynamisch

We vinden het leuk als er dingen bewegen. Routine is goed, maar progressie gebeurt niet in onze comfort-zone. En een stevige rots in de branding verandert ook van vorm. We kunnen ons aanpassen aan de behoeften van de situatie, aan de vraag van de klant of aan het ritme van elkaar. En dat maakt ons samen sterker.

Progressief

Diepgeworteld in onze bestaansreden, zit die drang naar vernieuwing, naar ruim durven te denken en beperkingen te zien als een lat die je hoger kan leggen. Stilstaan is niet onze favoriete toestand, we houden immers van vooruitgang.

Professioneel

We luisteren naar de problemen, maar horen de oplossingen. We zoeken tekortkomingen, maar zien de kansen. We helpen, gidsen, ondersteunen en stimuleren. Hoewel een loopbaan pure emotie is, zorgen we voor een rationeel kader. Hoewel we allemaal mensen zijn.

Uitblinker

We hebben de eenvoudige ambitie om de beste te zijn in wat we doen. Goed is goed, maar beter is altijd… ja, beter. We houden niet van half werk, maar gaan steeds voor de grootste onderscheiding. Door uit te blinken voeden we de fierheid die we hebben over ons werk, en de fierheid van al wie we kunnen helpen om ook beter te worden.